Over ons

Wie ben ik

Mijn naam is Robert Meenink en ik help ondernemers en directies van MKB-bedrijven te groeien door een winnende strategie te creëren en hun organisatie daarop af te stemmen. Die winnende strategie bestaat uit een klantgericht bedrijfsmodel, een waardepropositie en een implementatieplan. De ondernemer kan er direct mee aan de slag.

Ik treed daarbij op als persoonlijk adviseur voor de ondernemer(s) en directies van middelgrote en grote ondernemingen die werken in of leveren aan de retailsector in Nederland en België. Samen realiseren we een winnende strategie. Dat doe ik in de rol van consultant, personal coach, ‘trusted advisor, interim-directeur of als commissaris, zodat de zittende directie of eigenaar met meer zekerheid de moeilijkste vraagstukken in de onderneming succesvol kan omzetten in een moderne winstgevende groeistrategie.

Daarvoor breng ik mijn jarenlange ervaring als CEO, statutair-directeur, commercieel directeur, commissaris en ondernemer in kleine, middelgrote en grote nationale en internationale ondernemingen in. Ook voeg ik waarde toe door mijn bedrijfskundige, financiële, commerciële en corporate-governance-opleidingen en mijn kennis en jarenlange praktische ervaring en training op het gebied van strategie, marketing, brandmanagement, exponentiele technologie, digitalisering, e-commerce, financiën, verkoop, HR, verandermanagement en toezicht.

Naar de Mad Masters Methode