Wat we doen

Wie we zijn

Mad Masters is het MKB-platform voor winnende strategieën. We leveren integrale oplossingen voor omzetgroei en meer blije klanten. We helpen MKB-organisaties bij de transformatie naar digitaal leiderschap in hun markt. We helpen je om jouw visie te om te zetten in concrete doelen en echte resultaten.

Mad Masters helpt bij het ontwikkelen van jouw digitale strategie, het bepalen van de juiste prioriteiten, het definiëren van een transformatieplan en het begeleiden van jouw organisatie tijdens het transformatieproces.

Dat doen we door

  • Het integreren van de kennis en kunde van onafhankelijke en ervaren ondernemers en ondernemingen met een hart voor strategie, marketing, verkoop, klantenservice en digitalisering.
  • Wij geloven dat je alleen als partners de moeilijkste vraagstukken kunt oplossen. Jij en je collega’s kennen jullie klanten, je product en jullie praktijk het best, wij helpen met de rest.
  • Respect, wederzijds vertrouwen en samen werken aan jouw groei en succes; dat is waar het ons om gaat. We werken daarom altijd op een intensieve wijze samen met ondernemers en hun teams.
  • Heel concreet. Geen dikke rapporten, maar praktische plannen. We stellen samen de doelen vast en bepalen vooraf wat onze inbreng gaat opleveren.
  • Dankzij onze bedrijfskundige expertise en praktische ervaring in grote maar ook in kleine ondernemingen, weten we ook wat je juist niet zou moeten doen. En omdat we multidisciplinair zijn, kunnen we echt elke uitdaging aan.

Omdat verandering een proces is, verbinden we ons altijd voor langere tijd aan een opdrachtgever. Dat doen we op abonnementsbasis, meestal voor een aantal dagen per maand gedurende 12 maanden. We werken vaak ook als externe marketingorganisatie voor kleine en middelgrote klanten.